ARNOLD & ULV

REFERENCER

Hvad mener kunderne så?

FORSTÅR AT BEVÆGE SIG PÅ DET STRATEGISKE NIVEAU I VIRKSOMHEDEN

’I min egenskab af administrationschef i Kuben Ejendomsadministration, stod jeg og manglede en HR- og personaleansvarlig. Vores virksomhed var ikke stor nok til at kunne forsvare en fuldtidsmedarbejder og det er svært at ansætte kompetente HR-medarbejdere på deltid. Imidlertid blev jeg kontaktet af Arnold & Ulv, som netop tilbød dette: En deltids HR-medarbejder, så selv om jeg var lidt skeptisk, da jeg mener, at en HR-medarbejder skal kunne føle virksomheden og dens kultur, aftalte jeg med Mette, at vi kunne prøve det af i en periode.

Mette viste sig imidlertid at være en særdeles kompetent person, som fagligt set har styr på alle aspekter af personale- og HR-området og samtidig formåede at forstå vores virksomheds kultur og den ånd som vi ønskede at drive virksomheden i, på trods af, at hun kun kom forbi én dag om ugen.

Mette forstår at bevæge sig på det strategiske niveau i virksomheden, men har heldigvis også en meget lavpraktisk tilgang til arbejdet, så vi fik løst alle større og mindre opgaver på en god og fornuftig måde.

Som så mange andre virksomheder blev vi desværre også nødt til at skære ned i medarbejderstaben og i den forbindelse var Mette en fantastisk hjælp, både i forhold til det rent formelle, men lige så meget i forhold til hvordan vi skulle gennemføre nedskæringen på en måde, så medarbejderne blev behandlet så skånsomt som muligt, i den svære situation. Efterfølgende hjalp Mette medarbejderne med et outplacement-forløb, som jeg ved, at mange af medarbejderne var rigtigt glade for og som hjalp dem i deres videre jobsøgning. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Mette og jeg kan varmt anbefale hende til andre, der står og mangler en deltids-HR-ansvarlig.’

– Jan Lorenzen, Administrationschef, Kuben Ejendomsadministration A/S

OPMÆRKSOM PÅ DE INTERAKTIONER DER OPTRÆDER I EN DYNAMISK ``FLOK``

’Mette Arnold har været ansat i Acta Kapitalforvaltning og har her arbejdet som HR-/Personaleansvarlig. Hun har desuden været en særdeles kompetent sparringspartner for mig som Country Manager.

Mette er en fantastisk kapacitet på sit område, og hendes arbejde med at forankre virksomhedens værdigrundlag i det daglige arbejde hos vore medarbejdere, har jeg ikke set magen til noget sted tidligere i mit snart 23-årige virke i finansbranchen. Mette er en energisk og målrettet person, både når det drejer sig om rekruttering, og om kompetence-afdækning og kompetence-hævning hos alle grupper af ansatte.

Mette arbejder bevidst med at være en støttefunktion i forhold til både ledelsen og medarbejdergruppen. Hun har en flot forståelse for gruppeprocesser og formår til fulde at sætte opmærksomhed på de interaktioner der optræder i en dynamisk “flok”.

Mette har et naturligt talent for at tale med og vise oprigtig interesse for sine medmennesker, og jeg medgiver Mette min varmeste anbefaling, og ønsker dig tillykke hvis du lige nu sidder og overvejer at ansætte Mette, eller at benytte hendes kompetencer via in-sourcing.’

– Peter Egholm Jensen, Adm. Direktør, Acta Kapitalforvaltning

MIN PROFESSIONELLE VEN

Mette har været min professionelle ven, støttet mig når hele processen som jobsøgende virkede uoverskuelig, været den bedste rådgiver og givet mig de nødvendige værktøjer som jeg har haft brug for i min kamp som arbejdssøgende. Den åbenhed og engagement som Mette udviser i sit arbejde for at hjælpe andre mennesker som mig, har gjort at jeg altid vil tænke på hende som et af de mest unikke mennesker jeg har nogen sinde mødt!

– Mitra Isaksen, Ingeniør

JEG VIL TIL ENHVER TID ANBEFALE METTE TIL HVEM SOM HELST

’Efter at have brugt mit krudt på at redde verden, vokse som menneske og få udvidet min horisont, glemte jeg, i mine mange år i Forsvaret, at holde mig opdateret i forhold til, hvad der egentlig foregik på den anden slagmark; arbejdsmarkedet – Da tiden kom til, at jeg skulle tage et seriøst karrierevalg, var der ingen tvivl om, hvem der skulle have lov at lede mig i “kampen”.

Mette har på fornemmeste vis, gennem effektiv sparring, formået at få støbt 2 udsendelser til Afghanistan og mine kompetencer fra den skarpe ende sammen i en form, som kunne tåle at komme i “samtaleovnen”.

Jeg vil til enhver tid anbefale Mette til hvem som helst, der skulle have brug for rådgivning, sparring eller generel coaching i det næste karrierevalg eller nuværende stilling.’

– Danny Ravn Pedersen, Value Realization Analyst @Mærsk Line

ARNOLD & ULV

KUNDEPORTEFØLJE

  • ØENS Advokatfirma & Ejendomsadministration A/S (Jura og Ejendomsadm.)
  • Microsoft Development Center Copenhagen (IT-udvikling)
  • Andreasen & Elmgaard A/S (Pharma)
  • Cool Sorption A/S (Olie)
  • HR Solutions A/S (Personanalyser)
  • MovieStarPlanet ApS (Gaming)
  • Netfors ApS (IT-udvikling)
  • Racoon ApS (Ejendomme)
  • Gentofte og Herlev Sygehus (Hospitalsvæsen)
  • DTU (Uddannelse)
  • Kuben Ejendomsadministration A/S (Ejendomsadm.)
  • Kuben Management A/S (Ejendomsadm.)
  • DEAS A/S (Ejendomsadm.)
  • RAW IT (IT infrastruktur)
  • Neoconsult A/S (IT infrastruktur)
  • IST Denmark ApS (IT uddannelsessystemer)
  • Contech Automatic A/S (Automation)
  • Et hav af privatpersoner der har fået coaching, performance mentoring
    samt sparring ved jobsøgning.

VERDEN ER FULD AF

MULIGHEDER

Lad os høre fra dig!

Send et røgsignal, kip med en morselygte eller hyl mod himlen. Sætter du allerhelst det stærkeste hold? Skriv til os eller ring til os på telefon 6116 4400.

    Copyright © 2018 Arnold & Ulv - Layout: www.dmansir.dk