VORES

PRODUKTPALETTE

er omfattende

OG DET VI IKKE KAN HAR VI VENNER TIL. VED AT ÅBNE VORE PRODUKTBLADE, FÅR DU MERE INFO, HVIS DU ER NYSGERRIG NOK

Ledersparring og coaching

Kan du blive endnu bedre som leder, medarbejder eller menneske? Mangler du fokus, retning og råd i hverdagen? Savner du en habil værktøjskasse med ledelsestemplates, ideér og inspiration? Eller mener du blot at du har et uforløst potentiale der trænger hjælp til at blive dyrket, fremelsket og aktiveret? Se mere om vores ledersparring og coachingforløb.

PRODUKTBLAD
web_square_08
web_square_02
Rekruttering og assessment

Vægter du intelligent udvælgelse af dine nye medarbejdere? Tror du, som os, på værdien af en kvalificeret, stringent og kompetent rekrutteringsproces? Eller evner du selv at finde alle de rette talenter, men ønsker yderligere hjælp til at vurdere og rammesætte dem? Vi mestrer hele rekrutteringspaletten og udbyder den i det omfang du har brug for – om det er fra jobopslag til forhandling med udvalgt kandidat eller blot en detaljeret analyse af din kommende medarbejders profil, teamrolle, motivation, læringsmetodik etc. Se mere om vores rekruttering og udvælgelse.

PRODUKTBLAD
Testbatteri

Mener du også at kendskabet til dine medarbejdere og kandidater er proportionelt med ’det gode samarbejde? Det vi kender og forstår, accepterer vi og vokser med. Vi har en nørdet og passioneret tilgang til personprofiler, teamanalyser og evnetests. Vi er certificeret i de fleste og kender anvendelighed og metodik. Vi arbejder desuden med modeller der kombinerer mange forskellige testtyper. Netop derfor kan du, der allerede har arketypeteori under huden, også lære lidt mere. Se mere om vores testbatteri.

PRODUKTBLAD
web_square_03
web_square_09
Teamudvikling og -optimering

Spiller dine medarbejdere altid på samme hold. Og sammen? Gør I hinanden stærkere og bedre, eller hæmmer i til tider hinanden? Og er din ledergruppe enig om fremtidig udvikling og træffer de allerbedste beslutninger, i fællesskab? Hvor mennesker mødes og er mange, kommer også personligheder, drømme, håb og overbevisninger i spil. Få mangfoldigheden til at trives og sørg for at trække på mange meninger, fra kloge hoveder, for de bedste resultater. Se mere om vores teamudvikling og -optimering.

PRODUKTBLAD
Uddannelse og værktøjskasse

Har din virksomhed brug for mere viden om at bedrive bevidst ledelse og motivere i hverdagen? Vil du gerne dygtiggøre dig selv og dine mellemledere i større kendskab til den menneskelige psyke – og vores drivere? Slider I med at afslutte salget, skabe tillid, håndtere konflikter, holde retning eller andet? Vi tilbyder både adgang til åbne kurser og specielt tilrettede akademier for netop din virksomhed. I større eller mindre tidsmæssigt omfang. Frit valg på alle hylder, som man siger. Der ER ingen undskyldning for ikke at blive bedre. Se mere om vores uddannelsesmæssige tiltag, og værktøjskasse.

PRODUKTBLAD
web_square_04
web_square_07
Yderligere produktportefølje

Interim HR Management – En eller to dage om ugen, fast, eller på ad hoc basis ifølge aftale. Styrk din organisation med altid kompetent og nærværende HR.

Træning og uddannelse – Åbne og lukkede uddannelser og kurser på akademi- og diplomlederniveau. Eller præcis det niveau du og din virksomhed trænger, faktisk. Solidt, internt lederskab, garanteres.

Outplacement – Omsorgsfuld og professionel håndtering af din opsagte medarbejder. Samvittighedsfuld off-boarding af dine skattede ressourcer, for bedst mulig tilgang, og dermed succes, i det altid omskiftelige og til tider overvældende jobmarked.

Medarbejdermassage af hjernevindingerne – Faste, månedlige aftaler med coaching af dine medarbejdere. Fuldstændig som du forebygger og styrker kroppen med massage, kan ventilering og objektiv snak, med den rette, forebygge stress og højne trivsel mærkbart.

RING TIL OS PÅ TELEFON 6116 4400 ELLER SKRIV PÅ MAIL@ARNOLD-ULV.DK HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

VERDEN ER FULD AF

MULIGHEDER

Lad os høre fra dig!

Send et røgsignal, kip med en morselygte eller hyl mod himlen. Sætter du allerhelst det stærkeste hold? Skriv til os eller ring til os på telefon 6116 4400.

    Copyright © 2018 Arnold & Ulv - Layout: www.dmansir.dk