Virksomheder af enhver størrelse, skal have juridisk korrekte ansættelseskontrakter, og generelt følge lovgivning og retningslinier. Arnold & Ulv hjælper med udførsel såvel som rådgivning i juridiske spørgsmål.

Arnold & Ulv laver en personalehåndbog, baseret på virksomhedens specifikke vilkår og tone. På denne måde, er ledelsen såvel som medarbejdere altid sikret et ens vidensgrundlag og afstemte forventninger. Den gode måde at varsle firmaets lukkedage, håndtering af medarbejdergoder, anvendelse af IT og anden teknologi og ikke mindst virksomhedens grundlæggende holdninger og værdier.

Det er ikke længere et medarbejdergode at afholde regelmæssige udviklingssamtaler leder og medarbejder imellem. Det er en del af forventningen til enhver professionel virksomhed, og har man sat tiden af til en fælles snak, så kan man lige så godt få det allerbedste udbytte. Arnold & Ulv udarbejder tilpasset samtaleskema, underviser ledere og evt. medarbejdere i ’den gode samtale’, og definerer proces for håndtering, arkivering og opfølgning.

Har du ambitioner for din virksomhed? Vi bidrager så du kan leve op til dem – med helt enkle midler!


Arnold & Ulv laver rekruttering efter timesats. Ikke nogen fast, ulogisk procentsats af årsløn eller lign. men i stedet value for money ved, at de timer der nu engang forbruges på opgaven også honoreres. Det betyder, at er opgaven let at løse, så er det en billig affære, hvorimod den svære stilling at besætte, også bliver tilsvarende i omkostninger. Vi ved dog at den gode recruiters fornemste værktøj er at netværke, og dette gør vi stor stil, med en enorm potentiel kandidatmasse til følge. Med mange års erfaring som leder af rekrutteringsenhed samt gennemførsel af rekrutteringsopgaver en masse, får vi de gode kandidater i folden – hos dig.

Vi rekrutterer kandidater på alle niveauer og til alle stillinger, men især inden for IT, tekniske stillinger og andre specialiserede roller, er vi stærke. Som en naturlig del af alle rekrutteringsprocesser følger: Indledende telefoninterview, deltagelse ved efterfølgende evt. interview, udfærdigelse samt tilbagelæsning af personprofil for kandidat og leder samt efterfølgende referencetagning.

Vi kender virksomheder, vi kender de gode kandidater og vi kan lave det gode match – med eller uden din hjælp og altså præcis som du måtte ønske.

Rekruttering? De bedste resultater – på din måde!


Arnold & Ulv hjælper med at kickstarte eller videreføre den gode karrierevej. For dig eller for din medarbejder. Efter timepris, assisterer vi med at identificere ’hvad vil du gerne være når du bliver stor’, hjælper med at navigere i jobmarkedet, lave den perfekte ansøgning og CV, gennemføre prøvesamtaler så den nødvendige erfaring tilegnes og gode samtaler ikke ofres på uforberedelsens alter. Vi kan desuden udføre og tilbagelæse personanalyse.

Vi sparrer i processen, hjælper med idéer og rådgivning om den gode opfølgning og bidrager ikke mindst med gejst og til at holde humøret oppe – også efter de indledende evt. afslag. Det er nemlig nemt at sende de første ansøgninger af sted, men afslag nummer tyve kan godt tære på energien!

Få det rigtige job i NU!Copyright © Arnold & Ulv. Alle rettigheder forbeholdt.


Arnold & Ulv - We put the 'wroof' in human resource

v/Direktør Mette Arnold
CVR nr.: 31814847

Signalvej 153 st.tv.
2860 Søborg

Telefon: 6116 4400
mail@arnold-ulv.dk

in English, please