Hos Arnold & Ulv bedriver vi ’situationsbestemt HR’ og evner at agere på det niveau i behovspyramiden der kontinuerligt er brug for. I 2008 besluttede Mette sig for at det var tid til at blive ’herre i eget hus’ – eller ’ulv i egen flok’ – og opstartede derfor konsulentvirksomheden Arnold & Ulv. Her fungerer hun som deltids HR-ressource i mindre virksomheder, og bidrager til at udbrede det gode budskab omkring korrekt og hensigtsmæssig personalehåndtering, samtidig med, at hun får tilgodeset sit ønske om konstante, nye indtryk og udfordringer. En såkaldt win/win situation.

Mette har ca. 10 års reel erfaring med HR roller. Primært har hun fungeret i en rolle som ene HR-ressouce i organisationer med 80 til 200 medarbejdere, men har også haft ledelsesansvar for mindre teams. Mettes force spænder vidt, med HR i både bredden og tyngden og inden for alle niveauer. Især er hun dog stærk i rekrutteringsøjemed, og har med succes rekrutteret profiler fra lagermedarbejdere til Build Managers til salgsdirektører. Da hun aldrig har truffet det sikre karrierevalg, men i stedet har værdsat udfordringen i kriseramte virksomheder, har hun desuden også gennemført en lang række nedskæringer og dermed afskedigelser – både i form af enkeltsager og masseafskedigelsesprocesser. I den forbindelse har hun fungeret som jobkonsulent for sine opsagte medarbejdere, med stor succes og med stor evne for tillid, den temmelig ambivalente rolle taget i betragtning.

Mette er administrativt stærk og kan sin funktionærlov til fingerspidserne. Hun er positiv, loyal, seriøs, stærk og en god 'ambassadør'. Desuden drives hun af entusiasme og god til at kommunikere på alle niveauer og med alle mennesketyper.

Mettes private valgsprog er sidst, men ikke mindst, at ’jeg tror generelt på at jeg kan alt, til det modsatte er bevist!’Copyright © Arnold & Ulv. Alle rettigheder forbeholdt.


Arnold & Ulv - We put the 'wroof' in human resource

v/Direktør Mette Arnold
CVR nr.: 31814847

Signalvej 153 st.tv.
2860 Søborg

Telefon: 6116 4400
mail@arnold-ulv.dk

in English, please