Mette Arnold er en ildsjæl, der er passioneret omkring sit felt, HR. Mette har igennem mange år håndteret medarbejdere på praktisk vis. Hun har dog også studeret den menneskelige psyke – både via sit studie, men også ved at iagttage reaktioner på alskens udfordringer, hos medarbejdere. Mette har især en stor interesse for gruppedynamiske processer, for ikke at tale om let tilgængelige ’billeder’ af enhver art, for at beskrive de relaterede handlinger. Dette har fostret en stor interesse for menneskets bedste ven i sin oprindelige, og mere vilde, form, nemlig ulven.

En ulveflok består af en række roller og hierarkiske positioner, og det er let at drage paralleller til menneskeflokke. Et eksempel på praktik kan være, at ulveflokke i det fri har langt færre hierarkiske kampe end grupper af ulve i fangenskab. Det er nærliggende at se en arbejdsplads som en kunstigt skabt menneskeflok, og derved har HR og Arnold & Ulv sin berettigelse, f.eks. med at sikre at lederen har, og beholder den dominante position og at hver medarbejder kender og udfører sin rolle i optimal synergi med resten af flokken.

Lyder det lidt langhåret? Måske, men ulvebilledet er tænkt som et supplement til den traditionelle HR og handler mere om at gøre HR håndgribeligt og nærværende end om at ændre på paradigmerne.Copyright © Arnold & Ulv. Alle rettigheder forbeholdt.


Arnold & Ulv - We put the 'wroof' in human resource

v/Direktør Mette Arnold
CVR nr.: 31814847

Signalvej 153 st.tv.
2860 Søborg

Telefon: 6116 4400
mail@arnold-ulv.dk

in English, please