Forstår at bevæge sig på det strategiske niveau i virksomheden

’I min egenskab af administrationschef i Kuben Ejendomsadministration, stod jeg og manglede en HR- og personaleansvarlig. Vores virksomhed var ikke stor nok til at kunne forsvare en fuldtidsmedarbejder og det er svært at ansætte kompetente HR-medarbejdere på deltid. Imidlertid blev jeg kontaktet af Arnold & Ulv, som netop tilbød dette: En deltids HR-medarbejder, så selv om jeg var lidt skeptisk, da jeg mener, at en HR-medarbejder skal kunne føle virksomheden og dens kultur, aftalte jeg med Mette, at vi kunne prøve det af i en periode.

Mette viste sig imidlertid at være en særdeles kompetent person, som fagligt set har styr på alle aspekter af personale- og HR-området og samtidig formåede at forstå vores virksomheds kultur og den ånd som vi ønskede at drive virksomheden i, på trods af, at hun kun kom forbi én dag om ugen.

Mette forstår at bevæge sig på det strategiske niveau i virksomheden, men har heldigvis også en meget lavpraktisk tilgang til arbejdet, så vi fik løst alle større og mindre opgaver på en god og fornuftig måde.

Som så mange andre virksomheder blev vi desværre også nødt til at skære ned i medarbejderstaben og i den forbindelse var Mette en fantastisk hjælp, både i forhold til det rent formelle, men lige så meget i forhold til hvordan vi skulle gennemføre nedskæringen på en måde, så medarbejderne blev behandlet så skånsomt som muligt, i den svære situation.

Efterfølgende hjalp Mette medarbejderne med et outplacement-forløb, som jeg ved, at mange af medarbejderne var rigtigt glade for og som hjalp dem i deres videre jobsøgning. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Mette og jeg kan varmt anbefale hende til andre, der står og mangler en deltids-HR-ansvarlig.’

Jan Lorenzen, Administrationschef, Kuben Ejendomsadministration A/S

 

Opmærksom på de interaktioner der optræder i en dynamisk "flok"
’Mette Arnold har været ansat i Acta Kapitalforvaltning og har her arbejdet som HR-/Personaleansvarlig. Hun har desuden været en særdeles kompetent sparringspartner for mig som Country Manager.

Mette er en fantastisk kapacitet på sit område, og hendes arbejde med at forankre virksomhedens værdigrundlag i det daglige arbejde hos vore medarbejdere, har jeg ikke set magen til noget sted tidligere i mit snart 23-årige virke i finansbranchen. Mette er en energisk og målrettet person, både når det drejer sig om rekruttering, og om kompetence-afdækning og kompetence-hævning hos alle grupper af ansatte.

Mette arbejder bevidst med at være en støttefunktion i forhold til både ledelsen og medarbejdergruppen. Hun har en flot forståelse for gruppeprocesser og formår til fulde at sætte opmærksomhed på de interaktioner der optræder i en dynamisk "flok".

Mette har et naturligt talent for at tale med og vise oprigtig interesse for sine medmennesker, og jeg medgiver Mette min varmeste anbefaling, og ønsker dig tillykke hvis du lige nu sidder og overvejer at ansætte Mette, eller at benytte hendes kompetencer via in-sourcing.’

Peter Egholm Jensen, Adm. Direktør, Acta Kapitalforvaltning

 

Min professionelle ven
Mette har været min professionelle ven, støttet mig når hele processen som jobsøgende virkede uoverskuelig, været den bedste rådgiver og givet mig de nødvendige værktøjer som jeg har haft brug for i min kamp som arbejdssøgende. Den åbenhed og engagement som Mette udviser i sit arbejde for at hjælpe andre mennesker som mig, har gjort at jeg altid vil tænke på hende som et af de mest unikke mennesker jeg har nogen sinde mødt!

Mitra Isaksen, Ingeniør

 

Knækprosa
I en tid hvor jeg mangler ståsted, holder hun mig fast.
I en tid hvor jeg kun ser tåge, hjælper hun mig med at se vejen frem.
I en tid hvor jeg slet ikke tror på mig selv, husker hun mig på mit potentiale.
Mette er en formidabel samarbejdspartner, en klippe når man selv er i havsnød.
Når jeg selv kun ser kaos, forenkler hun min udsigt og sammen finder vi fokus.

Mette har hjulpet mig i en opbrydningstid hvor jeg har skullet sadle om jobmæssigt. Hun har været en uvurderlig støtte i processen. Hun har formået at lægge pres på mig og støtte mig præcis i de grader det har været nødvendigt. Hun har en evne til at se og fornemme præcis hvor man er, og hvor de aktuelle behov for støtte ligger. Mette har undervejs ikke bare husket mig på mit potentiale, hun har lært mig at tænke ”uden for boksen” og hjulpet mig i den grad med min tro på mig selv.

Takket være Mettes faglige kompetencer, hendes sans for de bløde værdier og menneskelige indsigt, er jeg nu langt bedre og stærkere stillet og har fået troen på fremtiden igen. Og så har hun en engels tålmodighed

Jeg kan varmt anbefale Mette, hun gør forskellen.

Helle Johansen, Sekretær/receptionist

 

Det går lige ind!
Lige fra første samtale har Mette Arnold været en uvurderlig hjælp og fantastisk støtte, i min lidt kaotiske situation. Hun piftede min ansøgning op på ingen tid, hvilket har bevirket, at jeg er blevet kaldt til mange samtaler og har fået tilbudt forskellige jobs.

Mettes positive, optimistiske og billedlige måde at fortælle og forklare på, gør en enorm forskel. Absolut 1. klasses pep talk. Og bedst af alt, det virker og går lige ind!

Christa Rosengren, Key Account Manager

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UBRO Systempac A/S
Microsoft Development Center Copenhagen ApS
Netmester A/S
Aker Cool Sorption A/S
Esben Kierkegaard Rådgivende Ingeniører A/S
Logistikkompagniet
Neoconsult
Sigma Designs Denmark ApS
Andreasen & Elmgaard A/S
Kuben Ejendomsadministration A/S
Kuben Management
Contech Automatic ApS
Ipsen & Partners
IST Denmark ApS
Et hav af privatpersoner, der får hjælp til jobsøgning
M.fl.


Copyright © Arnold & Ulv. Alle rettigheder forbeholdt.


Arnold & Ulv - We put the 'wroof' in human resource

v/Direktør Mette Arnold
CVR nr.: 31814847

Signalvej 153 st.tv.
2860 Søborg

Telefon: 6116 4400
mail@arnold-ulv.dk

in English, please